Bli medlem i SIB

Som medlem i SIB får du tillgång till alla våra aktiviteter, socialt umgänge med andra medlemmar på vår discordserver, samt komma på regelbundna medlemsmöten för att påverka vad föreningen gör. Du kan också vara med i våra arbetsgrupper samt starta nya arbetsgrupper för sånt du tycker är särskilt viktigt och vill att vi ska jobba med.

Alla som är ickebinära, stödjer föreningens syfte samt godkänner resterande stadgar kan bli medlemmar. Medlemsavgiften är frivillig (0-100 kr). Vi vill att alla ska ha möjlighet att bli medlem, så därför lämnar vi det upp till var och en att bestämma. Vi sysslar inte med gatekeeping och de enda personuppgifter vi begär av dig är en mejladress att kontakta dig på och ett namn att kalla dig.

Så här blir du medlem:

Fyll i nedanstående formulär:
Medlemsregistrering (Google forms)
Om du inte kan fylla i formuläret eller inte har ett Google-konto, mejla till sveriges.ickebinara@protonmail.com så löser vi det!

När du skickat in formuläret kommer du att få ett välkomstmejl som innehåller länken till vår discordserver. Denna är, förutom mejl, vårt huvudsakliga kommunikationsmedium, och där finns möjlighet till både chatt, röst- och videosamtal. Du behöver ett discordkonto för att kunna komma in på servern, du kan skaffa det gratis på discords hemsida.

När du kommit in på servern checkar vi av ditt medlemskap och ger dig så snart som möjligt tillgång till hela servern med alla arbetsgrupper och kanaler för socialt umgänge, mutual aid, memes, och mycket mer. Ses i föreningen!